Kungligt konsumenttest

– Valde Carl Philip rätt, frågar Svensk Damtidning i en av sina dunklaste stunder. ”Den kungliga veckotidningen” nagelfar prinsens flickvänner nu och då, som kylskåp eller brödrostar i ett konsumenttest. Sofia mot Emma, vem har egentligen bäst produktegenskaper? Det är bara Sverkers soptunna som saknas om flickstackarna inte håller måttet.
—–I strävan att utse bäst i test blundar Svensk Damtidning för exflickvännens nya liv med stadigt sällskap och barn påväg. Därmed glömmer man att fler än prinsen gjort sina val. För det går väl ändå två på paret?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s