Mer är mer

Posta ett inlägg och tusen står dig åter. Bloggaren får smaka både morot och piska för var publicerad post: ”Bra gjort”, berömmer en popup-ruta på skärmen, bara fem inlägg kvar till nästa nivå! För twittrare som händelsevis tappat räkningen finns tjänster som sammanställer veckans tweets. Man sprider mer än gärna statistiken till följarskaran, för en uppmuntrande klapp på huvudet: Den här veckan har jag knackat sjuhundrasjuttiosju ord, gubevars. Till den som vill bli en bättre bloggare lyder operatörens främsta råd: Skriv mer. Och litet till. Och litet till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s