C

C bjuder på nattens sista vin. Vi sitter i hans kök och talar viskande. Med tuschpenna ritar han ögon och mun på en torr apelsin. Det är mina ansiktsdrag. Ogenerat klipper han sina tånaglar med kökssaxen. Det rasslar till när de avklippta naglarna träffar korkmattan en efter en.

Just när han kysser mig ringer telefonen. Han går undan för att svara. Först när det ljusnar är han tillbaka. Skamset räcker han över telefonen och genom luren förmanar en uppretad stämma: Jag vill att du lär dig skilja på mitt och ditt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s