Stylistens egen

Stylisten har blivit oumbärlig i många sammanhang, men hemmaplan är alltjämt modemagasinet med garderobens alla måsten. Allt oftare tycks dock modehusens kollektioner otillräckliga. I tidningar som Bon, Muse och Acne Paper finner man accessoarer, enstaka plagg och hela munderingar ur stylistens fatabur. ”Stylistens egen” och ”stylist’s own” är frekventa begrepp som kväser läsarnas uppflammande köpsug. Samma upptäckt gör jag i en bättre inredningsbutik. Idel spännande föremål, blott få till salu. ”Sorry, stylistens privata”, upplyser mig personalen.
—–Klyschan står sig således: Stil kan inte köpas för pengar. Den tillhör nämligen stylisten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s